Historia 56 ks 100KB

Książka o 56 kompanii specjalnej.

Piotr Bernabiuk

Major Kups odsłania kulisy….

56 Kompania Specjalna

Historia 56 ks 100KB

Mimo, iż nie jest to książka demaskatorska ani rozliczeniowa, odkrywa zupełnie nie znany nowym pokoleniom świat jednostek specjalnych, od lat sześćdziesiątych do współczesności naznaczonej utworzeniem GROM-u.  Niewątpliwym atutem podkreślającym autentyczność opisywanych zdarzeń są zdjęcia nigdy wcześniej niepublikowane.

Losy oficera jednostek specjalnych , który z perspektywy służby w  62 Kompanii  Specjalnej, 1 Batalionie Szturmowym, czy  56 Kompanii Specjalnej    pokazuje  specyficzny klimat   środowiska specjalsów i ujawnia wiele spraw  przez wiele lat otoczonych tajemnicą.

W 1994 roku 56 Kompania Specjalna uważana za najbardziej elitarną jednostkę specjalną Wojska Polskiego  została nagle rozwiązana, a do dnia dzisiejszego decyzja ta jest  utajniona.

Recenzja książki jest dostępna pod adresem: http://fleet.com.pl/fleet/wiadomosci/branza-flotowa/bezpieczenstwo/major-kups-odslania-kulisy/

Książka „Major Kups odsłania kulisy… 56 Kompania Specjalna” jest do nabycia wyłącznie w formie wysyłkowej.

Koszt książki 38 PLN + Koszt wysyłki 8 PLN=46 PLN

Warunki zakupu:

1. Za pomocą poniższego formularza należy wysłać do Combat 56: imię i nazwisko oraz adres do wysyłki.

2. Następnie należy dokonać wpłaty w wysokości 46 PLN na konto:

Combat 56

ING Bank Śląski 89 1050 1025 1000 0022 5838 2072

W terminie 7 dni przesyłka zostanie wysłana Pocztą Polską.

Imię i nazwisko (wymagane)

Adres email (wymagane)

Adres do wysyłki (wymagane)

Dodatkowa informacja dla Combat 56