Robert Gadzinowski

Ekspert Fundacji Promocji Bezpieczeństwa w zakresie ochrony danych osobowych i bezpieczeństwa osobistego.

Robert GadzinowskiRobert Gadzinowski posiada tytuł magistra inżyniera Politechniki Wrocławskiej w zakresie zarządzania przedsiębiorstwem i marketingu, jest absolwentem Wyższej Szkoły Oficerskiej Wojsk Zmechanizowanych we Wrocławiu, na kierunku rozpoznanie armii obcych. W 1990 roku uzyskał stopień instruktora w KARATE-DO TSUNAMI aktualnie posiada stopień 1 dan. Pełnił służbę w 56 Kompanii Specjalnej w Szczecinie, od 1995 roku szkolił funkcjonariuszy plutonu specjalnego Lubuskiego Oddziału Straży Granicznej, był Dyrektorem Zarządzającym w LoJack Polska Sp. z o.o. a następnie LoJack S.A.

Od 2003r., Robert Gadzinowski jest Prezesem Zarządu PolGuard® Consulting Sp. z o.o. Od 1999 r. pełni obowiązki Administratora Bezpieczeństwa Informacji. Reprezentował firmy oraz doradzał w trakcie kontroli prowadzonych przez Generalnego Inspektora Ochrony Danych Osobowych.

Posiada tytuł eksperta zakwalifikowanego przez Polską Agencję Rozwoju Przedsiębiorczości w ramach akredytacji Programu Phare 2002, Dostęp do innowacyjnych usług doradczych, Działanie – Usługi zmierzające do podniesienia produktywności i jakości w firmie, w zakresie wdrażania systemów ochrony danych osobowych. Dysponuje poświadczeniem bezpieczeństwa upoważniającym do dostępu do informacji niejawnych.

Robert Gadzinowski
PolGuard Consulting Sp. z o.o.
kom. +48 502 681 604
email:gadzinowski@polguard.pl