XVIII Selekcja – zapraszamy!

Ekspert Fundacji Promocji Bezpieczeństwa major rez. Arkadiusz Kups były szef szkolenia 56 Kompanii Specjalnej  specjalizujący się w szkoleniach z  zakresu bezpieczeństwa osobistego, reagowania na sytuacje kryzysowe, zagrożenia terrorystyczne, samoobronę według Systemu Combat 56, street survival i wiele innych.

Combat_56_Kups_Arkadiusz1

W latach 90-tych stworzył dla jednostek specjalnych system walki kontaktowej Combat 56 i wdrażał go w najbardziej  elitarnych jednostkach  Wojska Polskiego i Policji.

Szkolił wybrane struktury MON do misji w Iraku i Afganistanie z zakresu taktyki, strzelectwa bojowego, aklimatyzacji, chorób tropikalnych, przetrwania w niewoli, survivalu i walki kontaktowej.
Ma na swoim koncie dziesiątki szkoleń dla grup szczególnego ryzyka, a także organizacje i prowadzenie  imprez i ekstremalnych wydarzeń takich jak: Selekcją, Kaszubski Kaper, Zdobywcy, Kryptonim Kotlina, Trans Ameryka i wiele innych.
Gra Terenowa Selekcja, którą prowadzi od początku jej  powstania  w 1998 roku jest  pierwszą próba nowoczesnej rekrutacji do  elitarnych  jednostek Wojska Polskiego.

Zaprasza na XVIII Selekcję!

Szczegółówe informacje:

Plakat_selekcja_Q